Oktober 2010

"In de goed begeleide ontmoetingen ontstond een leerzame dialoog met collega's van andere zorgorganisaties over de worstelingen, successen en dilemma's bij interculturalisatie.", aldus een van de bestuurders die meegedaan heeft met het 2e leernetwerk "ActiZ Kleur aan de Zorg". Afgelopen 8 oktober presenteerden de deelnemers hun resultaten aan elkaar en werd duidelijk hoeveel de deelnemers geleerd hebben. In dit leernetwerk werken bestuurders, managers, behandelaars en verzorgenden in 4 bijeenkomsten aan het optimaliseren van interculturele zorg. "Interculturalisatie staat nu op het netvlies van vele medewerkers op alle niveau's van onze organisatie", schrijft een van de deelnemende managers." 

Wilt u als zorgondernemer echt werk maken van interculturalisatie in uw zorgorganisatie? Wilt u leren hoe u dit proces kan faciliteren, hoe u nieuwe doelgroepen kunt aantrekken, welke kennis nodig is bij uw medewerkers en hoe u leiding kunt geven aan het proces, meld u dan aan voor het 3e leernetwerk bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De eerste bijeenkomst voor de bestuurders van deelnemende organisaties is op vrijdag 21 januari 2011 van 10-12 uur bij ActiZ.

tweet