Juli 2019

Schermafdruk 2019 07 25 09.11.38"A great way to learn more about your country, is to leave it." Niets confronteert je zo sterk met je eigen vaste denkpatronen, als een verre reis. Verblijven op een plek waar alles compleet anders is, leert je anders kijken, anders voelen, anders denken, anders doen. Daarom organiseer ik samen met Thijs Vink van de Changekitchen in oktober weer een studiereis voor iedereen die zich bezighoudt met sociale vraagstukken op het gebied van zorg en welzijn. Bestemming: India! 

Onze reizen staan in het teken van "De Nieuwe Zijderoute". Eerder gingen we binnen deze serie naar China, Iran en Suriname. In al deze landen zie je toenemende de invloed van China. 

Van een land als India kunnen wij veel leren. Juíst op het gebied van zorg en welzijn. Op weinig plekken is het niveau van medisch-technologische ontwikkelingen zo hoog als in India. Tegelijkertijd wordt het land gekenmerkt door grote sociale en culturele tegenstellingen. Een bezoek aan India zal Nederlandse professionals een schat aan inspiratie en nieuwe perspectieven bieden op manier waarop we zorg en welzijn verder kunnen verbeteren. Ga je mee? Klik op het beeld voor de uitgebreide folder van de reis. Klik HIER voor meer informatie of direct inschrijven.


tweet