Schermafdruk 2017 08 19 10.25.29

Augustus 2017

ChangeKitchen is een bureau waar ik graag mee samenwerk. En dan doen we dan ook al jaren in veel verschillende activiteiten zoals voortgaaninverandering.nl, diversiteitstrajecten en mooie studiereizen naar Marokko, Iran, China en Suriname. Vorige week was ik uitgenodigd voor een sessie om meer uit LinkedIn te halen. Elton Backx weet hoe het zit en na afloop van de sessie, waren we allemaal een stuk slimmer. 

De sessie vond plaats bij Budelinc - solutions créatives op hun prachtige nieuwe lokatie in Rotterdam. Budelinc is een bureau voor communicatie, (grafisch) ontwerp en film. Kritische (mee)denkers, scherpzinnige analisten, creatieve geesten, betrokken adviseurs en toegewijde ontwerpers. Je kan daar terecht voor websites, films, visuele identiteiten, campagnes,  projectstijlen, brochures, beeldconcepten, communicatiestrategieën, jaarverslagen, magazines, mailings en presentaties. En meer.

De mensen van ChangeKitchen helpen organisaties beter, slimmer en flexibeler in te spelen op veranderingen om hen heen, waardoor ze blijvend betere resultaten behalen. Zij doen dit via adviesopdrachten, interim trajecten, leiderschaps-ontwikkeling en de inzet van veranderkundige instrumenten. Ze richten ons op alle soorten organisaties in het private en publieke domein; ondernemingen, maar ook non-profitorganisaties in gezondheidszorg, vervoer en openbaar bestuur. Alltijd met het behalen van doel en resultaat voor ogen. Het motto van de ChangeKitchen is dan ook: het doel is de baas.  

tweet